Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε ολόκληρη τη χώρα

Ανακοινώθηκαν νωρίς το απόγευμα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, η ανανέωση των ψηφοδελτίων είναι εμφανής, καθώς οι μισοί από τους υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα.

Ανακοινώθηκαν συνολικά 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες. Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι, σχολίασε ο Γιάννης Μιχελάκης.

"Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν" πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η ΝΔ, σε οκτώ νομούς, Κορινθίας, Δράμας, Σερρών, Ημαθίας, Πέλλας, Καρδίτσας, Κεφαλονιάς και Λακωνίας οι κατατεθείσες υποψηφιότητες υπερκάλυψαν τρεις φορές τις θέσεις. Η ανανέωση αγγίζει το 60%, αντιπροσωπεύονται όλες οι κοινωνικές τάξεις ακόμη και οι άνεργοι, ενώ στη Λακωνία υπήρξε μεγαλύτερη προσφορά γυναικών.

O Αντώνης Σαμαράς είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία αλλά και στη Μαγνησία.

Ανάμεσα στους υποψηφίους που ξεχωρίζουν στην Α' Αθηνών είναι οι κ.κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης, Νότης Μηταράκης, Ανδρέας Ψυχάρης, Προκοπής Παυλόπουλος, Φωτεινή Πιπιλή, Μανώλης Μαυρομάτης και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην Β' Αθηνών ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες των Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Ευάγγελου Αντώναρου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Σοφίας Βούλτεψη, Γεράσιμου Γιακουμάτου, Άννας Καραμανλή, Κυριάκου Μητσοτάκης, Πάνου Παναγιωτόπουλος, Γιάννη Παπαθανασίου, Βύρωνα Πολύδωρα, Άρη Σπηλιωτόπουλο, Κωστή Χατζηδάκη καθώς και του ηθοποιού Ρένου Χαραλαμπίδη.

Στο Υπόλοιπο Αττικής υποψήφιος ο Μάκης Βορίδης, στην Β' Αθηνών ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην Α Περιφέρεια Πειραιώς οι υποψήφιοι είναι:


----------------------
Πηγή: Έθνος
----------------------