Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Απάντηση στην επιστολή του κ. Στάθη

Αγαπητέ κ. Στάθη

Ευχαριστώ για την επισήμανση και ακολουθώντας την δεοντολογία αφαίρεσα την σχετική επίμαχη ανάρτηση από την σελίδα ζητώντας συγχρόνως συγνώμη για την ανάρτηση η οποία όπως με βεβαιώνετε είναι ένα "άθλιο κατασκεύασμα", και ως τέτοιο το αναφέρω.


Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές παρόμοιες παγίδες στο διαδίκτυο πλην όμως η συγκίνηση της ημέρας αλλά και το κοντινό της ηλικίας με τον αυτόχειρα σε πολλούς από εμάς που υφιστάμεθα το συνεχές "μαρτύριο της καθημερινής σταγόνας" και δεν έχουμε πια την δυνατότητα να πολεμήσουμε με άλλο τρόπο, το δημοσίευμα που αναφερόταν σε ρήσεις των γνωστών δημοσιογράφων δεν φάνηκε και τόσο υπερβολικό, επειδή σαν "μόνιμοι τηλεαστέρες και κριτές των πάντων" έχουν την ευχέρεια και καθημερινά επιρρίπτουν ευθύνες και πολλές φορές καταδίκες προς όλες τις κατευθύνσεις .

Όσον αφορά την αναφορά στον κ. Μπεγλίτη η σε δηλώσεις οιωνδήποτε πολιτικών προτιμώ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΩ την σελίδα μου ούτε καν με την αναφορά τους.

Δυστυχώς αγαπητέ κ. Στάθη ο όρος δημοσιογραφία έχει καταλυθεί προ πολλού σε αυτόν τον τόπο και η εμπιστοσύνη του κοινού ειδικά του τηλεοπτικού δοκιμάζεται καθημερινά από τα συμφέροντα των μηντιαρχών αλλά και όλων των υποστηρικτών τους οι οποίοι έχουν ως μοναδικό σκοπό την απόλυτη πνευματική υποδούλωση και ολοκληρωτική εξάρτηση των ακροατών-τηλεθεατών και μεταμόρφωση τους σε σύγχρονους μουζίκους η απλούς κολλήγους κάποιου σύγχρονου φεουδάρχη.

Δεν θα ήθελα φυσικά να ισοπεδώσω άπαντες τους δημοσιογράφους διότι υπάρχουν και πολλοί που ακόμα υπηρετούν την 4η εξουσία με τον σωστό τρόπο. Πλήν όμως αυτοί είναι τις περισσότερες φορές αφανείς και το κυριώτερο ελάχιστα αμοιβόμενοι. Ίσως στο εγγύς μέλλον αυτό να μεταβληθεί και οι αληθινές πέννες να μπορέσουν να υπερισχύσουν και να επανέλθει ο θεσμός της ορθής δημοσιογραφίας.

Προσωπικά χαίρομαι για την παρέμβαση σας και την διόρθωση μιας αδικίας η οποία δεν παύει να αποτελεί "ένα πράγματι άθλιο κατασκεύασμα" όπως ανέφερα και στην αρχή της απάντησης μου.

Με εκτίμηση
Αντώνης Λαμπρινίδης