Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ: '' Να εγγυηθούμε το δικαίωμα στην ασφάλεια του πολίτη του Πειραια''

Μεγάλη συγκέντρωση φίλων του Κ.Κατσαφάδου στον Αγ.Δημήτριο στο 5ο Διαμέρισμα.



Εντυπωσιακή, από πλευράς συμμετοχής πολιτών, η συγκέντρωση του  υπ.Βουλευτή της Ν.Δ στην Α' Πειραιώς και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου στην περιοχή του Αγ.Δημητρίου στο 5ο Δημ. Διαμέρισμα Πειραιά.

Οι πολίτες γέμισαν το χώρο της πλατείας, χειροκρότησαν με θέρμη τις δεσμεύσεις και τις τοποθετήσεις του υποψήφιου Βουλευτή και συμμετείχαν σε μία ανοιχτή συζήτηση μαζί του.



Εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για το έλλειμμα ασφάλειας που υπάρχει στην περιοχή, για την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανεξέλεγκτη παρουσία λαθρομεταναστών.

''Τα ψέματα τελείωσαν. Η Πολιτεία θα εγγυηθεί το δικαίωμα στην ασφάλεια του πολίτη για να μη νιώθει απειλούμενος κανείς. Να μην φοβάται στην ίδια του τη χώρα, στην πόλη, στη γειτονιά, στο σπίτι του. Με την ισχυρή παρουσία και ενίσχυση τις αστυνομίας, με περιπολίες σε ευαίσθητους χώρους και με αποφασιστικότητα στην πάταξη της λαθρομετανάστευσης.



Πρέπει να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα, ότι όποιος μπαίνει στη χώρα παράνομα θα συλλαμβάνεται και θα επιστρέφει από εκεί που ήρθε. Και φυσικά, θα καταργηθεί ο νόμος Ραγκούση-Παπανδρέου για την ιθαγένεια που μετέτρεψε την Ελλάδα σε πόλο έλξης για τους λαθρομετανάστες και τα παραβατικά στοιχεία'' τόνισε ο Κώστας Κατσαφάδος.
--------------------------------------------
Δελτίο τύπου-katsafados.gr
--------------------------------------------