Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τηλεφωνική γραμμή ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποστήριξη της διαδικτυακής υποβολής Ενιαίας Αίτησης Εκμετάλλευσης

Βοήθεια στους αγρότες οι οποίοι θέλουν να υποβάλλουν διαδικτυακά την Ενιαία Αίτηση Εκμετάλλευσης προσφέρει μέσω τηλεφώνου ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΠΕΚΕΠΕ 210 8802000 και στη συνέχεια να επιλέγουν το 0 (μηδέν). Οι ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου είναι καθημερινά 9.30 με 13.30.

Το σύστημα υποβολής Ενιαίας Αίτησης Εκμετάλλευσης έχει ενεργοποιηθεί για την πλειοψηφία των παραγωγών που παρέλαβαν επιτυχώς στοιχεία πρόσβασης στα πλαίσια της διαδικασίας λήψης κωδικών για το έτος 2012. Επισημαίνεται, ότι η υπηρεσία εγγραφής είναι πλέον ενεργή μόνο για τους παραγωγούς που είχαν υποβάλλει πέρυσι την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ με οποιονδήποτε τρόπο (μέσω διαδικτύου, τηλεφωνικά, με επιστολή) και δεν την ανακάλεσαν μέσω νέας αίτησης σε κάποια Πύλη Εισαγωγής.

Για όσους δικαιούχους υποβάλλουν φέτος την αίτησή τους διαδικτυακά τονίζεται ότι:
· Για την υποβολή της αίτησης ο δικαιούχος δύναται να εκτελέσει όσες αλλαγές επιθυμεί και να τις αποθηκεύσει, αλλά η οριστικοποίηση της αίτησης θα πρέπει να γίνει μια φορά. Δηλαδή δεν μπορεί να ανακληθεί οριστικώς υποβληθείσα αίτηση.

· Για το έτος 2012 δίνεται η δυνατότητα μεταβολής των γεωχωρικών δεδομένων

· Ο δικαιούχος υποχρεούται να ψηφιοποιήσει το σύνολο των δικαιολογητικών που συνοδεύουν την αίτησή του.
-------------------------------
Πηγή: agrotypos.gr
-------------------------------