Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

«Το τραγούδι των Σειρήνων» του Παναγιώτη Λευθέρη (Catelouso) στην Titanium Yiayiannos Gallery

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 8:30μ.μ., στα πλαίσια της έκθεσης «Άτοπος» της Κριστέλλας Δημητρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Titanium Yiayiannos Gallery, μουσική εκδήλωση & παρουσίαση του cd «Το τραγούδι των Σειρήνων» του Παναγιώτη Λευθέρη (Catelouso).

Ο συνθέτης Παναγιώτης Λευθέρης (Catelouso) παρουσιάζει την δισκογραφική του δουλειά "Το Τραγούδι των Σειρήνων" (Kytherios Music 2009). Θα ακουστούν αποσπάσματα από την ηχογράφηση με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφιών της Τζέλης Χατζηδημητρίου από τις συλλογές "Ανεξερεύνητα Κύθηρα" και "Dancing Nudes".


Το "Τραγούδι των Σειρήνων" είναι το δεύτερο cd του Catelouso μετά την "Σύναξη" (Σείριος 2007) και έχει ως θέμα την νοσταλγία ως λυρική εμπειρία. Τόπος καταγωγής των ακουστικών αυτών συνθέσεων (φλάουτο, βιολί, τσέλο, κοντραμπάσο, κιθάρα, πλήκτρα και φωνές) είναι τα Κύθηρα απ' όπου κατάγονται και οι περισσότεροι συντελεστές του δίσκου, ο συνθέτης Catelouso, οι ποιητές Γιώργος Λευθέρης, Γιάννης Ευθυμίου και Πάνος Φύλλης και οι τραγουδιστές Λάμπης Κουντουρόγιαννης και Θόδωρος Μαυρογιώργης.

Στο δίσκο συμμετέχουν ακόμη οι τραγουδιστές Αγγελική Κοκκίνη και Νίκος Κατριτζιδάκης.

Πληροφορίες και κριτικές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kytheriosmusic.com
-------------------------------
Πηγή: kythirionpolitia.gr
-------------------------------