Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Έξω από την Ευρωζώνη και την ΕΕ θέλει την Ελλάδα ο διευθύνων σύμβουλος της Bosch!

Δείτε παρακάτω τη φρασεολογία και το ύφος του συγκεκριμένου κυρίου.
Η Bosch παράγει μια πλειάδα προιόντων που πωλούνται στη χώρα μας.
Θα μπορούσε να ειπωθεί πως στο εξής πρέπει κάποιος να είναι παντελώς ηλίθιος για να ξοδέψει έστω και ένα σεντ για κάποιο από αυτά

Αίσθηση προκαλεί η θρασύτατη συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της Bosch, Φραντς Φέρενμπαχ*, στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό Manager Magazine ο οποίος "ζητά να βγει η Ελλάδα όχι μόνο από την Ευρωζώνη, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη και αν χρειαστεί να εξαναγκαστεί"!

"Ένα... ερειπωμένο σύστημα αποτελεί δυσβάσταχτο βάρος για μια κοινότητα αλληλεγγύης", αναφέρει ο κ. Φέρενμπαχ

"Το κοινό νόμισμα θα μπορούσε να πετύχει μόνο αν υπήρχε και κοινή δημοσιονομική, οικονομική και φορολογική πολιτική", εξηγεί ο Φραντς Φέρενμπαχ.

"Πλησιάζουμε στην Ευρώπη δύο ταχυτήτων και ως εκ τούτου δεν πρέπει να επιβαρύνεται υπερβολικά η Γερμανία", προβλέπει ο διευθύνων σύμβουλος της Bosch.

Τέλος, ο Φραντς Φέρενμπαχ, καλεί την Ελλάδα να διευκολύνει την Ευρώπη αποχωρώντας, καθώς όπως λέει "μιλάμε για μια χώρα με συνταξιούχους- φαντάσματα και πλούσιους που δεν πληρώνουν φόρους, χωρίς λειτουργική διοίκηση, η οποία, δεν έχει θέση στην Ευρώπη, αλλά ίσως θα μπορούσε να ξαναγίνει ανταγωνιστική με υποτίμηση του εθνικού της νομίσματος".

*Ένα ακόμα μέλος της νεοναζιστικής παρέας του κ.Σόιμπλε
----------------------------------------------------
Πηγή: greece-salonika.blogspot.com
----------------------------------------------------

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν ιδρυθεί είτε σε πανελλαδικό είτε σε τοπικό φορέα ένα σωρό οργανώσεις Προστασίας του Καταναλωτή....

Κατά καιρούς έχουν κάνει κάποιες επισημάνσεις και επίσης το αρμόδιο υπουργείο με το περίφημο σάϊτ των τιμών του καταναλωτή προσπαθεί να πληροφορήσει την θειά μου και την γιαγιά μου αλλά και ένα σω ρό απλούς ανθρώπους για τις τιμές των προϊόντων στην χώρα.

Υποτίθεται ότι όλες αυτές οι οργανώσεις συμπεριλαμβανομένου και του επίσημου εθνικού φορέα του αρμόδιου Υπουργείου πρέπει να μας προστατεύουν και να μας καθοδηγούν εναντίον κάθε απειλής στην κατανάλωση αλλά και στην προστασία μας απέναντι σε οιονδήποτε ανάλγητο και κακεντρεχή διαθέτει τα προϊόντα του στην ελληνική αγορά.

Αναρωτιέμαι λοιπόν. Όλοι αυτοί οι συμπατριώτες μας, που αποτελούν αυτούς τους οργανισμούς, τους έχουν ιδρύσει για την προστασία την δική μας η για να εξασφαλίσουν κάτι άλλο προς ατομικό τους όφελος η προβολή...

Γιατί εάν πράγματι ενδιαφέρονται για την Χώρα τότε διαβάζοντας τοο πάραπάνω άρθρο θα έπρεπε να ξεκινήσουν μια πανελλήνια καμπάνια ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ εναντίον των συγκεκριμμένων προϊόντων αλλά και όλων γενικά των προϊόντων που προέρχονται από Χώρες που μας βάζουν το "Μαχαίρι στο Λαιμό" και σέρνουν αργά και βασανιστικά την λεπίδα στην καρωτίδα μας.

Και ακόμη όλοι αυτοί που ασχολούνται με τον "Έλληνα Καταναλωτή", ασχολούνται από πάθος και αγάπη για την δικαιοσύνη και την βελτίωση της ζωής μας η από κάτω υπάρχει κάποιο κομματικό υπόβαθρο και "κάποιες αμοιβές" κάτω από το τραπέζι που διατηρούν τα στόματα κλειστά και τις συνειδήσεις αποκοιμισμένες ;;;;

Κουραστήκαμε πια να ακούμε παχιά λόγια και τηλεοπτικές παραστάσεις με τους δήθεν υπερασπιστές να λοξοκοιτάζουν τους επόμενους υποψήφιους ψηφοφόρους τους.

Χρειαζόμαστε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ αγώνες με αληθινά και γνήσια μποϋκοτάζ σε όλους εκείνους που μας πνίγουν και πίνουν το αίμα μας σταγόνα-σταγόνα...

Το αίμα μας τέλειωσε και εξανεμίστηκε σαν τις συντάξεις και τους μισθούς στα ΑΤΜ.

Δεν έχουμε άλλο αίμα από δώ και πέρα είμαστε απλά ζόμπι που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα επειδή ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ... επιτρέπεται να αναπνέουμε χωρίς φόρο....!!!!!!!
-----------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-----------------------------