Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Που είναι οι ''Ελλα-δέμποροι'' των Ομογενειακών μας Οργανώσεων στις ΗΠΑ;

Γιατί κρύβονται και δεν βοηθούν με έργα τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδας;



- Η Οργάνωση των ''ασπόνδυλων Ομοσπόνδυλων'' του γκέττο Αστόριας, που ονομάζεται ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης'', έχει κέρδος, κάθε χρόνο από την παρέλαση για την 25η Μαρτίου, περίπου 150.000 δολ., χρήματα από εισφορές Ομογενών. Γιατί δεν τα διαθέτει εφέτος γιά τους δεινοπαθούντες αδελφούς μας στην Ελλάδα; Εκτός από μιά παρέλαση-καρνάβαλο, ας κάνει και κάτι καλό-χρήσιμο.

- Που είναι οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες και παν-Ενώσεις; Σύλλογοι και Οργανώσεις; 'Εχουν χρήμα από εισφορές Ομογενών στα ταμεία τους. Γιατί oι ''καρεκλοκένταυροι'' ηγετίσκοι τους, που ''πουλάνε Ελλάδα'', σιωπούν και κρύβονται;

- Από την φιλοχρήματη φιλελληνική Αρχιεπισκοπή Αμερικής, δεν περιμένουμε κάτι καλό. Αυτή μαζεύει χρήμα, μόνο γιά τις ''ανάγκες'' της.

- Από το (ουσιαστικά ανύπαρκτο) ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), σίγουρα οι 'Ελληνες δεν περιμένουν οτιδήποτε. Οι ''ηγέτες'' του, ως... δημόσιοι υπάλληλοι, μόνο έπαιρναν χρήμα από τις διεφθαρμένες ελληνικές κυβερνήσεις γιά ''φιέστες'' και λοιπά χαζά.
---------------------
Πηγή: kalami.net
---------------------