Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Για εξόφληση της εξισωτικής αποζημίωσης του 2011 μέχρι τον Ιούνιο κάνει λόγο το ΥπΑΑΤ

Στο πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης του 2012 αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αστέριος Ροντούλης. Ειδικότερα, ο υφυπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «η εξισωτική του 2011 θα καταβληθεί το Μάιο, Ιούνιο του 2012».

Αναλυτικά ο υφυπουργός ανέφερε στην Βουλή: «Για την εξισωτική αποζημίωση του 2009 και την εξισωτική αποζημίωση του 2010 θα καταβληθούν τα ποσά μέχρι τον Απρίλιο του 2012. Η εξισωτική αποζημίωση του 2011 θα πληρωθεί το Μάιο, Ιούνιο του 2012. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ακολουθηθεί μία διαδικασία, δηλαδή επιτόπιοι έλεγχοι, έλεγχοι στο μηχανογραφικό σύστημα, αυτοψίες, διασταυρωτικοί έλεγχοι, να αναρτηθούν, να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα, να γίνουν ενστάσεις και μετά να καταβληθούν τα χρήματα. Γι’ αυτό, λοιπόν, η εξισωτική του 2011 θα καταβληθεί το Μάιο, Ιούνιο του 2012.

Άρα, λοιπόν, προς τι το “δεν μας είπατε για την εξισωτική”; Ορίστε, σας τα λέω συγκεκριμένα, σας λέω τα ποσά και τα χρονοδιαγράμματα».
----------------------
Πηγή: agrotypos.gr
----------------------