Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

«Βράβευση Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης»

Σε πανηγυρική τελετή βράβευσης της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών που, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στην Σαγκάη της Κίνας, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, συμμετείχε ο Σπύρος Σπυρίδων. 


Στην τελετή, κατά την οποία η μεγάλη ιδιωτική μαιευτική-γυναικολογική κλινική «Ρέα», εκτός της τιμητικής διάκρισης, «υιοθέτησε» τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες, παραχωρώντας τους δωρεάν και εφ’ όρου ζωής τις ιατρικές υπηρεσίες της, συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, οι Δήμαρχοι Πειραιώς και Παλαιού Φαλήρου, βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διακεκριμένοι αθλητές και διοικητικοί παράγοντες του αθλήματος.

Παραδίδοντας την τιμητική διάκριση στην αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης, Αγγελική Γερόλυμου, ο κ. Σπυρίδων έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι αξιέπαινη και ουσιαστική η πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της “Ρέας” να τιμήσει τις παγκόσμιες πρωταθλήτριές μας.

Πολλοί στο εξωτερικό ίσως να εξεπλάγησαν που, σε μια περίοδο τόσο αρνητικής διεθνούς δημοσιότητας για την πατρίδα μας, βρισκόμαστε, για άλλη μια φορά, στην κορυφή. Εμείς οι Έλληνες, όμως, ξέρουμε.

Ξέρουμε τι αξίζουμε και τι μπορούμε, ξέρουμε ότι υπάρχουμε ως παράδειγμα στην ανθρωπότητα, ξέρουμε ότι τα καταφέρνουμε και στα δύσκολα, συχνά σε πείσμα των καιρών και των ανθρώπων.

Ενώνω και εγώ, λοιπόν, την φωνή μου στα θερμά συγχαρητήρια όλων προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης, τις αθλήτριες, την προπονητική ομάδα και τους συντελεστές ενός ακόμα άθλου. Εύχομαι στα κορίτσια της Εθνικής μας να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους όχι μόνο στον αθλητικό, αλλά και στον επαγγελματικό και στον κοινωνικό στίβο, ώστε να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους», συμπλήρωσε ο κ. Σπυρίδων.
---------------------
Πηγή:  spyridon.gr
---------------------